Novi Dani
Crna Gora

(VIDEO) NOVA DRAMA U BUDVI, Odbornici Demokrata PROBILI KORDON i zauzeli Skupštinu NAKON TUČE

Poslanici i odbornici Demokratske Crne Gore probili su danas policijski kordon iušli u Skupštinu opštine (SO) Budva.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i poslanici Demokrata nalaze se u kancelariji smjenjenog predsjednika SO Budva Krsta Radovića, javlja portal vijesti.me.

Dragan Krapović je poručio da neće izlaziti, i “da ih polcijska hunta sve pohapsi”.

U zgradu su ušli u smjenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević, o menadžer grada Milo Božović.

Carević je ušao je u svoj kabinet i sjeo u svoju fotelju. Vladimir Bulatović kojega je nedavno nova opštinska većina izabrala za vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva je Careviću rekao da napusti kabinet što je ovaj odbio.

Carević je otvorio kolegijum na kome je kazao da treba da se dogovore oko skidanja blokade računa i zakazivanja sjednice.

Rečeno je da je sekretarima zabranjen ulazak u zgradu.

Šef Carevićevog kabineta Nikola Jovanović postavio je na vrata tablu na kojoj piše da je Carević predsjednik Opštine Budva.

Predsjednica UO “Mediteran reklame” Vesna Kalezić optužila je Bulatovića da omogućava organizovanoj kriminalnoj grupi (OKG) da se vrati ne čelo grada, te da je dobio povoljnosti.

Odbornica DPS-a, Snežana Kuč koju je nedavno nova odbornička većina izabrala za vršioca dužnosti predsjednika SO Budva napustila je zgradu SO Budva.

U Budvi je danas nastavljen dijalog političkih partija, ali je, kako javlja reporterka TVCG s terena, opozicija napustila sastanak.

Sastanak je održan u Akademiji znanja iza zatvorenih vrata.

Poručili su da su brutalno prevareni i pozvali poslanike u Skupštini Crne Gore da ne počinju skupštinsko zasedanje dok se ne riješi ova situacija.

Krapović je ocenio da su za sto seli na ljudskom nivou, jer na političkom nivou nije moguće da “ova ekipa” sedi u istoj sobi.

Vijesti.me/blic.rs

Pročitajte još