Novi Dani
Hrvatska

Favorit izbora za novog gradonačelnika Zagreba – Tomašević se rasplesao u spotu koalicije Možemo!

KOALICIJA stranaka Možemo!, Zagreb je NAŠ, Nova ljevica, Zelena alternativa – OraH i Za grad napravila je pjesmu i video u sklopu kampanje Znam da možemo za lokalne izbore u Zagrebu.

Koalicija je snimala kadrove spota na raznim mjestima u Zagrebu. Plesali su na autobusnim stanicama, tržnicama, zelenim površinama, na vrhu zgrade… U nekoliko scena pojavljuje se i rasplesani kandidat za gradonačelnika, Tomislav Tomašević.

“Pjesma i spot odražavaju duh naše koalicije i ove kampanje, kojom nastojimo vratiti optimizam među građane i započeti novi smjer razvoja našeg grada”, poručili su iz koalicije.

title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Po poslednjim anketama kandidat koalicije Možemo!Tomislav Tomašević u utrci za zagrebačkog gradonačelnika uživa podršku 41,5 posto birača, dok se za drugo mjesto boreMiroslav Škoroiz Domovinskog pokreta s 11,4 posto i HDZ-ovDavor Filipovićs podrškom od 11,1 posto.

Pročitajte još