Novi Dani
Scena

Albanska misica pokazala tri prsta i podržala koleginicu iz Srbije koja trpi uvrede zbog dvoglavog orla

Fest srpske misice Valentine Petrović, koja je na Izboru za mis Interkontinetal u Egiptu pokazala albanski simbol dvoglavog orla, izazvao je buru u javnosti u Srbiji i linč tamošnjih tabloida,

Valentina Petrović je zbog svega odlučila napustiti takmičenje a njena albanska koleginica pokazala je srpski simbol, tri prsta u znak podrške.

Ona se pokušala izvaditi pričom da se sve desilo na brzinu ali to nije pomoglo.

-Želim se javno oglasiti povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije zbog zabave, pozvali su me da se fotografiram pa sam velikom brzinom stala pokraj djevojaka i djevojke su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke i pokazale kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim se ispričati pripadnicima svog naroda, narodu s Kosova i Metohije, napisala je Valentina ali linč javnosti nije prestajao.

10272021043207

Zbog svega se oglasio i njen otac ali ni to nije smirilo strasti.

Iste noći kada su misice iz Srbije, Kosova, Crne Gore i Albanije misice pozirale pokazujući dvoglavog orla, pozirale su i sa podignuta tri prsta.

Ipak su komentatori primjetili da nijedna od njih ne drži dlan sa podignuta tri prsta okrenut ka kameri, misice su se nešto kasnije “iskupile” novom fotografijom.

Naime, srpska i albanska predstavnica su ovog puta, na krevetu u hotelskoj sobi, pozirale sa dlanovima okrenutim ka kameri.

Res 1635345191 Albanska Misica U Znak Podrske Pokazala 3 Prsta

Pročitajte još