Novi Dani
Srbija

Vučić: Opozicija će izgubiti izbore pa priča da će neko da ih pokrade

Foto:Facebook Aleksandar Vucic

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Sjenici, povodom izjava predstavnika opozicije da vjeruju u pobjedu na beogradskim izborima, da su “to sve besmislice”.

Vučić je to rekao odgovorajući na pitanje da komentariše objavu Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa, da u pobjedu opozicije na beogradskim izbora vjeruje 38,6 odsto građana, a u pobjedu vlasti 36,8 odsto.

“Nije je on rekao da tako stoje, nego da ljudi misle da opozicija tako stoji. Oni stalno pričaju da su pobijedili, a mi stalno pričamo da gubimo, to nema veze sa realnim glasovima, nego sa tim šta ko misli. A tog istraživanja nije ni bilo, ali dobro”, rekao je Vučić.

Ponovio je da će se sve videti na izborima 3. aprila.

“Vijkećete šta oni rade, rade nešto drugo. Oni znaju da će da izgube, znaju da građani glasaju za poštenje, za odgovornost i rad, a ne za lopovluk. Znaju da će da izgube svuda”, rekao je Vučić.

Ističe, da zato oni sada govore da će izbori biti pokradeni, iako će imati više svojih kontrolora na izbornim mestima od SNS-a.

“Njima je jasno da nemaju politiku, da nemaju ljude nego da hoće nešto silom da ušićare. To će trajati tri – četiri dana ili tri četiri meseca”, kaže Vučić.

Na pitanje kako je dočekan od građana tokom današnje posjete, Vučić kaže da je doček odlično.

“Svi domaćini su se pojavili i oni koji nas podržavaju i oni kojii nas nepodržavanju, a meni su svi isti i želimo da razgovaramo sa svima”, poručio je Vučić.

Agencije

Pročitajte još