Novi Dani
Srbija

Vučić čestitao Dodiku pobjedu na izborima

Dodik Vucic

Foto:Instagram

– Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske uz poruku da uvek može da računa na iskreno prijateljstvo i podršku Srbije.

“Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Republike Srpske i najbolje želje za uspeh na odgovornoj dužnosti.

Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a svim njenim građanima blagostanje. Takođe sam uveren da ćete se svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini.

Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na našu nesebičnu podršku i saradnju u negovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza”, navodi se u Vučićevoj čestitki, saopštila je pres služba predsednika.

CIK je danas usvojio izvještaj da je kontrolnim brojanjem utvrđeno da je izborni proces bio pun neregularnosti, ali je utvrdio da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Konačne rezultate CIK će saopštiti 2. oktobra.

Agencije

Pročitajte još