Novi Dani
NEMA DALJE

(VIDEO) Reakcija policijskog psa na Aleksandra Vulina je hit na interentu

Videosnimak ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina na kojeg laje policijski pas obilježio je dan na društvenim mrežama u regionu.

Vulin je zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Sandorom Pinterom jučer bio u obilasku srpsko-mađarske patrole na graničnom prijelazu Horgoš-Reske.

Prilikom obilaska Vulin i Pinter su u jednom momentu došli do mađarskih policajaca koji su stajali sa mirnim i treniranim policijskim psom, međutim pas je odmah počeo da laje na srpskog ministra.

Sve je zanimljivije, ako se uzme u obzir da je pas sve vrijeme bio miran i lajao je isključivo na ministra policije Vulina. Šta se ovom psu toliko nije svidjelo kod njega nije poznato, ali svakako da je prizor zanimljiv i indikativan.

U komentarima na ovaj snimak koji korisnici društvenih mreža masovno dijele, ljudi su uglavnom na strani psa. Neki od komentara su da “Pas nikad ne griješi”, “Pametna glavica. Dobro obučen pas” i slično dok su drugi ukazali na to da je ovakvo ponašanje istreniranog policijskog psa odličan povod da se Vulinu pretresu džepovi.

Pročitajte još